Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

Škoda Muzeum si můžete prohlédnout virtuálně. Pustí vás i za volant exponátů

Naše téma
Redakce | 29.11.2014
Škoda Muzeum si nyní můžete prohlédnout i virtuálně. | foto: Škoda Auto
Mladá Boleslav - Muzeum automobilky Škoda si nově můžete prohlédnout, aniž byste jej museli navštívit. Jako první automobilové muzeum v České republice totiž nabízí společně s Google Street View virtuální prohlídku.
Expozici lze navštívit 24 hodin denně, z kteréhokoli místa na světě a přitom se dokonce virtuálně posadit za volant vybraných veteránů.

Tento zážitek poskytne například první automobil českého výrobce, vůz Voiturette A zakladatelů Laurina a Klementa, či legendární vozy L&K-Škoda 110, Škoda 860, Škoda Superb 4000 nebo Škoda 1101 Tudor Cabriolet. "Usednout" lze i do vozů Škoda Popular Sport Monte Carlo nebo Škoda 1000 MB.

Nabídku doplňuje prohlídka interiéru designové studie VisionD i kokpitů soutěžních speciálů Škoda 130 RS a Fabia Super 2000.

Koncem roku 2012 prošlo Škoda Muzeum rekonstrukcí a rozsáhlou modernizací a dnes v historických halách na třídě Václava Klementa vystavuje na ploše větší než 1800 m2 zhruba 340 položek, mezi nimiž převažují osobní vozy sériové výroby, závodní speciály a prototypy, dále několik desítek motorů, čtyři motocykly a jízdní kola. Nová virtuální prohlídka přibližuje zážitky, které čekají na návštěvníky muzea.

Virtuální prohlídku Škoda Muzeu můžete začít zde.

Pomocí Google Street View lze virtuálně navštívit také Zákaznické centrum Škoda Auto v Mladé Boleslavi, kde si lze zvnějšku i zevnitř podrobně prohlédnout kompletní modelovou paletu značky.
Hodnocení článku
Hodnoceno: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů