Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

Škoda GLX a SLX se vrací. Nyní jako akční verze modelu Fabia

Naše téma
Redakce | 03.09.2013
Škoda Fabia SLX. | foto: Škoda Auto
Mladá Boleslav - Škodovky GLX a SLX jsou zpátky. Označení známá z osmdesátých let a z dob Favorita se vrací jako názvy akčních výbav stárnoucí Škody Fabia. 
Fabia GLX vychází z výbavové verze Active a stojí na patnáctipalcových ocelových kolech. Akční model s motorizací 1,4 MPI (85 koní) nabízí za 239 000 Kč výbavu rozšířenou o klimatizaci, rádio s přehrávačem CD a MP3, elektrické ovládání předních oken a centrální zamykání. K dispozici je také "černý paket", zahrnující černé halogenové světlomety a černé přední mlhové světlomety a tónovaná skla. Fabia GLX s přeplňovaným motorem 1,2 TSI (85 k) je k dostání od 249 900 Kč.

Škoda Fabia SLX, vycházející z výbavové verze Ambition stojí nejméně 259 900 Kč (s motorizací 1,4 MPI, 85 k) a zákazník navíc získá tříramenný volant obšitý kůží, patnáctipalcová kola z lehkých slitin, lepší rádio s přehrávačem CD a MP3, centrální zamykání s dálkovým ovládáním a elektricky ovládaná a vyhřívaná zpětná zrcátka. Ceny SLX s motorem 1,2 TSI, opět o výkonu 85 k začínají na 265 900 Kč. Ceny kombíku jsou vždy o 10 tisíc vyšší.

Novinkou je také záruka pro oba akční modely bez příplatku prodloužená na čtyři roky nebo 60 000 km.
Hodnocení článku
Hodnoceno: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Tagy
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů