Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

Škoda bude prodávat vozy i v Singapuru. Už tam otevřela první prodejnu

Naše téma
Daniel Fuglevič | 22.03.2018
další 4 fotky
První showroom Škody Auto v Singapuru. | foto: Škoda Auto
Česká automobilka Škoda pokračuje v expanzi na další světové trhy. Nyní otevřela první prodejnu v městském státě Singapur v jihovýchodní Asii. Zájemcům o škodovky tam bude nabízet celkem pětici modelů.
Jedná se o součást plánů Škody Auto rozšířit do roku 2025 svou přítomnost na dalších světových trzích. V současnosti působí škodovka ve 102 zemích po celém světě včetně Číny, Indie, Ruska nebo třeba Austrálie, Nového Zélandu, Izraele a Turecka. Cílem do budoucna je prodej na 120 trzích.

V Singapuru se tak nyní otevřelo vůbec první dealerství Škody, které bude tamním obyvatelům nabízet modely Rapid Spaceback, Octavia, Octavia RS, Superb a rovněž nová SUV Kodiaq a Karoq.

Importérem a obchodním partnerem Škody v Singapuru bude zastoupení Volkswagen Group Singapore, jež na trh městského státu už dříve přivedlo další vozy koncernu VW. Nové škodovky pak budou zákazníkům dodávány od letošního května.

Ačkoli vláda Singapuru zavedla limit pro počet registrací nových soukromých vozů, tamní automobilový trh považuje Škoda za odrazový můstek pro vstup na další trhy jihovýchodní Asie.

Mezi další pilíře takzvané strategie „Škoda 2025“ patří i elektromobilita, autonomní řízení a konektivita, digitalizace produktů a procesů i rozšiřování klasické výroby automobilů o nové služby související s mobilitou.
Hodnocení článku
Hodnoceno: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Tagy
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů