Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

Přijde vám Lamborghini Huracán obyčejné a nudné? Koupit si teď můžete tohle...

Naše téma
Daniel Fuglevič | 26.09.2017
další 4 fotky
Nyanborghini Purracan. | foto: motionendeavours.com
V garáži celebrit se dají najít kdovíjaké podivnosti, slavné osobnosti totiž často nemají problém svá drahá auta upravovat hodně specifickým způsobem. Na vrcholu všech musí být určitě kanadský DJ Deadmau5, který nyní prodává své "úchylné" Lamborghini.
Pokud si říkáte, že obalit supersport do chromované fólie je docela fádní způsob odlišení se od stáda, producent, DJ a milovník electro housu Deadmau5 s vámi bude souhlasit.

Před pár lety totiž své tehdy zbrusu nové Lamborghini Huracán nechal obalit fólií do motivu internetové senzace Nyan Cat, která se poprvé objevila ve formě YouTube videa v roce 2011.

Výsledkem bylo Lambo ve světle modré barvě s kreslenou létající kočkou, která má místo těla Pop-Tart (americká sladkost) a line se za ní duha. Dále už se tak podle DJe nejednalo o Lamborghini, nýbrž o Nyanborghini.

Ve stejných barvách měl Deadmau5 už mimochodem i Ferrari 458 Italia, čímž kdysi pořádně rozhořčil samotnou italskou automobilku, které se tato úprava exteriéru opravdu hodně nelíbila. Dále se v garáži DJe najde i McLaren P1 nebo BAC Mono, právě zmiňované Nyanborghini je však nyní na prodej a je zaručeně nejšílenější.

Kolik chce DJ za extrovertní auto peněz? V přepočtu asi 5,1 milionu korun, přičemž najeto má pouze 2736 km. Na trhu lehce ojetých Huracánů tedy zcela normální cenovka.

Deadmau5 nakonec chápe, že někteří zájemci by nechtěli jezdit s křiklavým supersportem, který má na dveřích létající kočičku. V inzerátu tak zmiňuje, že fólii lze odstranit stejně jako současnou barvu brzdových třmenů. Ty jsou růžové...

Možná by to však nakonec byla škoda. Takto obalené Lamborghini je jediné na světě, a pokud sláva kanadského DJe bude dále růst, možná by se z něj mohl stát sběratelský předmět. Pro dostatečně zámožné fanoušky electro housu jedinečná koupě.
Hodnocení článku
Hodnoceno: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů