Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

Seat Leon X-Perience je v prodeji. Oplastované kombi stojí nejméně 600 tisíc

Naše téma
Redakce | 23.10.2014
dalších 14 fotek
Seat Leon X-Perience. | foto: Seat
Praha /FOTOGALERIE/ - Seat zahájil prodej nového Leonu X-Perience. Oplastovaný kombík s pohonem všech kol a dobrodružným vzhledem stojí nejméně 599 900 Kč.
Čeští zákazníci mají na výběr čtyři kombinace motorů a převodovek. Ve všech případech je hnací síla přenášena na všechna kola prostřednictvím mezinápravové spojky Haldex páté generace.

Základní model s naftovou šestnáctistovkou a šestistupňovou ručně řazenou převodovkou nabízí výkon 110 koní. Seat udává průměrnou spotřebu 4,8 l/100 km. Silnější dvoulitr poskytuje 150 koní, je také spojen s šestistupňovou mechanickou skříní a chlubí se spotřebou 4,9 l/100 km. Vyjde na 643 900 Kč.

Seat Leon X-Perience.



Vrcholný turbodiesel má stejný objem, ale je vyladěný na 184 koňských sil a vystačit si má s 5,1 litry nafty na 100 kilometrů. V sériové výbavě najdeme šestistupňovou automatickou převodovku DSG, cena činí 718 900 Kč.

Pro příznivce zážehových motorů je připraven čtyřválec 1.8 TSI s výkonem 180 koní v kombinaci se sedmistupňovou převodovkou DSG za 655 900 Kč.

Seat Leon X-Perience.



Sériová výbava nového Leonu X-Perience (jeho představení najdete zde) zahrnuje například automatickou dvouzónovou klimatizaci, tempomat, sportovní sedadla vpředu, sedm airbagů, elektronickou uzávěrku diferenciálů obou náprav EDS a samosvorný diferenciál přední nápravy XDS či multikolizní brzdu. Na přání jsou k dispozici mimo jiné přední LED světlomety, adaptivní tempomat se sledováním překážek před vozem, systém pro rozpoznávání únavy řidiče nebo asistent pro jízdu v jízdním pruhu.

Ceník najdete zde.
Hodnocení článku
Hodnoceno: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů