Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

VIDEO: Roztočený Jeep na dálnici. Tohle dokáže černý led

Naše téma
Dominik Valášek | 08.01.2018
Jeep Grand Cherokee roztočený na zledovatělé silnici. | foto: Live Leak
Zatímco u nás zatím probíhá zima jen velmi pozvolna, v USA se odehrává jedna z nejhorších zimních sezon v historii. To kromě jiného znamená velké problémy na silnicích - a tedy pochopitelně i zajímavá videa ilustrující nástrahy v zimním období.
Následující video vzniklo kdesi na dálnici v USA, kde řidič za jízdy natáčel (bohužel na výšku) auta, která vlivem „černého ledu“ (více o tomto jevu najdete v článku, na který odkazujeme níže) vyjela ze silnice. Z ničeho nic se však v levém pruhu objevil Jeep, který chtěl natáčející auto předjet a pravděpodobně z dálnice sjet

Řidič červeného Grand Cherokee bohužel nebral v potaz varování v podobě aut rozházených po škarpě a jel, jako kdyby silnice vůbec neklouzala. Výsledkem byl pochopitelně smyk a velmi efektní dvojitá pirueta o 720 stupňů.

Neurčitou kombinací řidičského umu a štěstí se však podařilo udržet Jeep na silnici. Jen co byla dvojitá otočka zakončena a auto se vrátilo do stopy, vrátil se řidič zpátky do průběžného pruhu a pokračoval dál. Pravděpodobně se "škrtátkem" v textilu.

Každopádně je obrovská klika, že nedošlo k žádné nehodě. Stačilo málo, aby roztočený Jeep vystřelil ze silnice a trefil obytný přívěs, u kterého se navíc v danou chvíli pohybovali lidé. Vyjet ze silnice kvůli černému ledu ještě není nic strašného, ale tady už by šlo o zdraví.

Hodnocení článku
Hodnoceno: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Tagy
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů