Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

Rolls-Royce představil interiér plný růží. Výšivky mají milion stehů

Naše téma
Jan Markovič | 13.12.2019
dalších 5 fotek
Rolls-Royce Phantom Rose | foto: Rolls-Royce
Auto si objednal zámožný podnikatel ze Švédska. Model se jmenuje Phantom Rose.
Před nedávnem se britská automobilka pochlubila svou nejsložitější výšivkou v historii. Na strop Rolls-Royce Phantom si neznámý zákazník nechal vyšít sokola stěhovavého v útočném letu. Výšivka měla čtvrt milionu stehů. Aktuální novinka ji čtyřnásobně překonává.

Rolls-Royce Phantom Rose ukazuje interiér, který má unikátní výšivky nejen na stropě, ale i na výplních dveří. Jsou na nich růže, ale i motýli. Růže najdete i na palubní desce. Kabina je provedena v bledě modré a osvětluje ji noční obloha. Exteriér vozu je modrý.

Podle zakázkového oddělení byly růže do kůže vyšité celkem milionem stehů. Automobilka nespecifikovala, kolik času jí práce na tomto projektu zabrala, ale dá se odhadnout, že si zákazník musel na doručení svého auta delší čas počkat.

Když už je řeč o šťastném majiteli, typovali bychom zákazníka v Číně. Podle automobilky jde ale o podnikatele sídlícího ve švédském Stockholmu, který má velmi blízký vztah k růžím a květinám obecně. Inu, teď si je pořádně užije při každé cestě.
Hodnocení článku
Hodnoceno: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Tagy
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů