Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

Řidička špatně odbočila. Z desetiminutové cesty byl 500kilometrový výlet

Naše téma
Jan Zajíc | 19.05.2017
Ilustrační foto. | foto: Shutterstock
V pokročilém stáří se prostě tu a tam stane, že člověk trochu zabloudí. V případě třiaosmdesátileté babičky Valerie Johnsonové z Velké Británie se z tohoto zabloudění stal výlet na celý den.
Paní Valerie nasedla ráno do auta, aby zajela do nemocnice ve Worcesteru, kam byla objednaná. Do nemocnice vzdálené necelých 10 kilometrů ovšem nedojela, protože ji zmátla uzavírka kvůli pracím na silnici.

Místo toho, aby paní Johnsonová uzavírku objela, podařilo se jí minout vhodnou odbočku a pokračovat po dálnici M5 pryč z města a následně po M6. Ztracená potom jela celých 8 hodin, dokud nepřekročila hranice Skotska a nedojela do města Larkhall, kde jí došel 480 kilometrů od domova benzín.

Čtěte také: Na opilého řidiče zavolalo policii jeho vlastní auto. Snažil se zatajit nehodu

Mezitím se po staré paní rozjela doma sháňka. Její dcera, informovaná sousedy, že Valerie nedorazila domů, zavolala policii, která našla auto na dopravních kamerách až v dalekém Prestonu. O přesné poloze potom skotskou policii informovali manželé, před jejichž domem se Valerie zastavila.

Bezmála padesátiletá dcera paní Johnsonové musela sednout na letadlo, aby si maminku i s jejím autem ve Skotsku vyzvedla. Vše tedy dopadlo dobře. Docela.
Hodnocení článku
Hodnoceno: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů