Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

Řidič uvízl s autem na schodišti. Policistům se vymlouval na špatnou navigaci

Naše téma
Daniel Fuglevič | 21.06.2018
Řidič měl štěstí, že jeho cestování „podle navigace“ neskončilo hůř. | foto: MP Chomutov
Už jsme viděli případy, kdy navigace řidiče navedla do příkopu nebo třeba přímo do jezera. Jistý šofér z Chomutova sice nedávno „zaparkoval“ pouze na schodech, ale vlastně mohl být rád, že jeho jízda skončila jen takto nicotným karambolem.
K bezmeznému hledění do navigace totiž musíte v případě nehody na ulici Hornická v Chomutově přidat i nemalé posilnění řidiče před jízdou. Není tedy divu, že v opilém stavu muž nebyl schopen pochopit určenou trasu, natož vůbec řídit svůj Opel Omega.

Řidič tak vůz zapíchl jen pár metrů od svého odjezdu na schodiště, kde se auto zaseklo. Jak píše Týdeník Policie, nedlouho poté dostali chomutovští strážníci oznámení o opilém řidiči a jeho strastech, takže se vydali na místo.

Muž jim následně vtipně vysvětloval, že za nehodu nemůže. „Poslala mě sem navigace a nechápu, kde se tu ty schody vzaly,“ sdělil dle všeho neartikulovaně policistům. Je přitom velmi možné, že v opilém stavu použil na svém mobilu navigaci pro pěší. 

S provedením dechové zkoušky řidič nesouhlasil, stejně tak jako s odběrem krve. Za řízení pod vlivem alkoholu mu hrozí přičtení 7 trestných bodů a pokuta až 20 tisíc, přičemž ve spojitosti se spácháním přestupku mu rovněž hrozí ztráta řidičského průkazu až na jeden rok.
Hodnocení článku
Hodnoceno: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Tagy
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů