Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

VIDEO: Richard Hammond měl děsivou nehodu. Jeho auto shořelo na prach

Naše téma
Redakce | 10.06.2017
Richard Hammond měl ve Švýcarsku ošklivou nehodu. | foto: Koláž/Amazon
Známý anglický moderátor Richard Hammond, kterého proslavil zejména motoristický pořad Top Gear, měl ve Švýcarsku hodně strašidelnou nehodu. Auto, v němž k bouračce došlo, shořelo téměř na prach.
K nehodě došlo dnes ve Švýcarsku, konkrétně při závodu do vrchu v Hembergu, během natáčení druhé série nového pořadu bývalých moderátorů Top Gearu - The Grand Tour. Hammond přitom řídil chorvatský eletrický supersport.

Co přesně se stalo, zatím nevíme, důvody nehody jsou teprve šetřeny, obrázky, které se objevily na internetu a které zveřejnila i produkce The Grand Tour ale ukazují auto mimo silnici a v plamenech, případně už shořelé. Důležité každopádně je, že se Hammondovi nic vážného nestalo. Po bouračce prý z vozu sám vylezl ještě předtím, než začalo hořet. Moderátor byl následně letecky přepraven do nemocnice, kde vyšetření odhalilo zlomenou čéšku v koleni. 

"Byla to největší bouračka, co jsem kdy viděl. A taky ta nejstrašidelnější. Díkybohu ale Richard vypadá, že je ok," komentoval nehodu na Twitteru Hammondův parťák Jeremy Clarkson.
Hodnocení článku
Hodnoceno: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů