Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

Renault ve Frankfurtu představí nový Mégane. Přiveze i Talisman jako kombi

Naše téma
Redakce | 11.08.2015
Renault Talisman. | foto: Renault
Jednu z nejdůležitějších novinek blížícího se autosalonu ve Frankfurtu nad Mohanem má na svědomí Renault. Francouzská automobilka totiž představí čvrtou generaci svého bestselleru, modelu Mégane.  
Mégane je pro Renault stále klíčovým modelem, jehož úspěch (či neúspěch) je pro vývoj značky zásadní. Od představení třetí generace v roce 2008 automobilka prodala téměř 1,45 milionu kusů.

O novém provedení se toho zatím příliš mnoho neví. Jistotou je vzhled odpovídající aktuálnímu designovému jazyku Renaultu, který si můžete prohlédnout například na novém crossoveru jménem Kadjar či nedávno představeném sedanu Talisman.

Očekávat také můžeme větší rozměry, hatchback prý naroste k délce 4,4 metru, kombík pak až na 4,6 metru. Příjezd třídveřové verze zatím není jistý. Novinka využije novou platformu CMF, která slibuje i prostornější interiér.

Kromě standardní verze Renault ve Frankfurtu představí i sportovnější a luxusnější variantu GT.

Na stánku francouzské automobilky se kromě toho objeví i již zmíněný sedan Talisman, nástupce modelu Laguna. Renault svou novinku však rovněž ukáže i v provedení kombi - vůbec poprvé.

Frankfurtský autosalon začíná 15. září, kdy se nejprve otevře pro novináře. O dva dny později začíná akce pro veřejnost.
Hodnocení článku
Hodnoceno: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů