Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

Renault Scénic a Grand Scénic mohou být luxusnější. Díky výbavě Initiale Paris

Naše téma
Dominik Valášek | 31.05.2017
dalších 11 fotek
Renault Scenic Initiale Paris. | foto: Renault
Už nějakou dobu u Renaultu platí, že s výbavou Initiale Paris dostanete to nejluxusnější provedení, které si lze u daného modelu dopřát. Nabídka se nově rozšiřuje i na menší MPV Scénic, potažmo na jeho prodlouženou verzi Grand Scénic.
Obě MPV dostávají zbrusu novou sadu výbav a doplňků, která začíná už u exteriéru. Velká dvacetipalcová kola, jejichž rozměr je pro Scénic standardem, dostala leštěný vzhled vnějších ploch, k mání je nová mříž chladiče s leštěnými ploškami a samozřejmě i označení Initiale na přídi.

K tomu všemu lze novinku objednat v unikátním laku Amethyst Black a společnost vám budou dělat LED mlhové světlomety s funkcí přisvětlování do zatáček.

Interiér se pyšní štědře čalouněnými sedadly oděnými do kůže Nappa. Ty přední mají elektrické nastavení, masážní funkci a pochopitelně i vyhřívání. Středová konzole v novém provedení je výsadou Initiale Paris, stejně jako chromové lišty na dveřních prazích, nově pošitý kožený volant a hlavice řadicí páky.

Čtěte také: Fiat inspirovaný Kámasútrou: Hanbaté obrázky zvenku, uvnitř připomíná nevěstinec

Vedle unikátních prvků naleznete v nejvyšší výbavě pochopitelně vše, za co se v nižších stupních připlácí. Těšit se tak můžete na head-up displej s průhledovým štítkem, audiosystém Bose, asistent parkování a celou řadu jízdních asistentů.

Volit můžete ze tří motorizací. Jedinou benzínovou jednotkou je čtyřválec 1.2 TCe o výkonu 130 koní (95 kW) a společnost mu dělají dva dieselové agregáty o objemu 1,6 litru. Motor dCi s jedním turbodmychadlem má 130 koní (95 kW), verze biturbo potom 160 koní (117 kW).

Český ceník zatím není k dispozici, nicméně v rodné Francii vyjde Scénic v provedení Initiale Paris přinejmenším na 33 200 euro (810 000 korun).
Hodnocení článku
Hodnoceno: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů