Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

Renault Koleos po modernizaci: Ceny začínají na 705 tisících

Naše téma
Redakce | 22.07.2013
Renault Koleos. | foto: Renault
Praha - Už druhá modernizace současné generace SUV, které vzniklo jako společný projekt automobilek Renault a Samsung, přináší především upravený vzhled a doplnění výbavy o některé komfortní a bezpečnostní prvky. Z ceníku současně zmizely nejlevnejší verze s pohonem přední nápravy.
Koleos je tak nově k dispozici jen se dvěma motorizacemi: první představuje turbodiesel 2,0 dCi s výkonem 150 koní, pohonem všech kol a manuální převodovkou. Druhou jednotkou je opět naftový dvoulitr, tentokrát o výkonu 175 koní a s automatickou převodovkou - opět s pohonem 4x4. 

Renault Koleos.


Obě varianty lze pořídit ve dvou výbavových stupních, přičemž už základní Dynamique je docela štědrý. Obsahuje například dvouzónovou automatickou klimatizaci, infotainment systém R-Link, zadní parkovací senzory či sedmnáctipalcová kola. Vyšší Privilege nabízí osmnáctipalcová kola, parkovací kameru se senzory vpředu a vzadu, systém sledování mrtvého úhlu, kožené čalounění, vyhřívaná přední sedadla nebo třeba značkový audiosystém Bose. Mezi příplatky najdeme metalický lak (13 500 Kč) a bi-xenonové světlomety (20 000 Kč).

Renault Koleos 2014



Při pohledu zvenku představuje největší změnu omlazení přední části vozu, která dostala nový nárazník, novou masku chladiče a větší znak výrobce. Rozšířena byla také nabídka designu kol a paleta laků karoserie, kterou rozšiřuje nový odstín Ebony Brown (na fotce).

Renault Koleos.



A ceny? Nejlevnější Koleos se slabší z dvojice motorizací vyjde na 704 900 korun, ve výbavě Privilege pak na 779 900 korun. Silnější provedení se samočinnou převodovkou startuje na 754 900 Kč, s vyšší výbavou stojí 829 900 Kč.
Hodnocení článku
Hodnoceno: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Tagy
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů