Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

Rapid Spaceback jako dobrodruh. Škoda představila provedení ScoutLine

Naše téma
Redakce | 08.07.2015
Škoda Rapid Spaceback ScoutLine. | foto: Škoda Auto
Mladoboleslavská automobilka Škoda rozšiřuje nabídku verzí modelu Rapid o provedení Spaceback ScoutLine. Novinka s "outdoorovým" vzhledem se začne prodávat ještě v letošním roce.
Rapid Spaceback ScoutLine dostal přední a zadní nárazníky s nástavci, které jsou lakované černou matnou barvou, středové díly pak reflexní stříbrnou barvou. Z boku karoserii chrání plastové kryty prahů a lemy blatníků - i tentokrát vyvedené v černé matné barvě.

K paketu se nabízejí stříbrná šestnáctipalcová nebo sedmnáctipalcová litá kola, kryty vnějších zpětných zrcátek jsou lakovány v reflexní stříbrné barvě a k dispozici je celá barevná paleta známá z klasického Rapidu Spaceback.

Škoda Rapid Spaceback ScoutLine.


ScoutLine je – s výjimkou motorizace GreenLine – v nabídce se všemi agregáty, nabízenými pro výchozí model. Do prodeje se novinka dostane ještě v průběhu tohoto roku 2015.

Škoda si od ní slibuje další zvýšení prodejů Rapidu Spaceback. Od uvedení na trh dodala automobilka zákazníkům v Evropě již více než 105 000 těchto vozů. "S provedením ScoutLine chceme tento úspěch dále posilovat," říká člen představenstva společnosti za oblast prodeje a marketingu Werner Eichhorn.
Hodnocení článku
Hodnoceno: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů