Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

Vyháčkování dveří, striptýz i závodník Václav Pech. Škodateam pořádal Rally ples

Naše téma
Daniela Loudová | 19.02.2024
dalších 82 fotek
Rally ples Škodateamu v Klatovech. | foto: Deník/Daniela Loudová
Stavění matek do věže či vyháčkování dveří u auta. Disciplíny, které se moc často nedělají v plesových šatech. Ovšem pokud se zrovna nenacházíte na Rally plese v Klatovech. Již 17. ročník oblíbené akce pořádal Škodateam. Kromě specifické zábavy nechyběla ani stylová tombola. Váženým účastníkem pak byl závodník rally Václav Pech.
Velkou radost měli výherci cen v tombole. Zvláště pak ti, kteří vyhráli zapůjčení vozu VW Multivan. Hlavní výhrou byl Jawa Pionýr.

Večer si také užíval rally závodník Václav Pech. „Už nevím po kolikáté jsem tady, ale chodím sem strašně rád. Je to moc hezká akce. Líbí se mi tady samozřejmě holky, ale to nemůžu takhle říkat, paní by se to nelíbilo, ale jinak je to hrozně hezká zábava a společnost," okomentoval Rally ples.

Aby nezůstalo jen u zábavy, přidal Pech i informace o tom, jak se chystá na Rallye Šumava. „Chystáme se intenzivně, i když je auto momentálně rozebrané, protože je konec února. A mám s sebou i fyzického trenéra, který mě hlídá. Makáme na všem. Pojedeme si pro vítězství, pokud nám nezakáží vyhrát," zavtipkoval.

Velkým překvapením na plese byla žádost o ruku. Petr přišel na pódium a nechal si moderátorem Michalem Kavalčíkem vyvolat svoji přítelkyni Nikol. Ta zprvu nechápala, co se děje, ale nakonec řekla: "Ano."

Součástí programu byla také laserová show skupiny Pyroterra, robotí tanec v podání části skupiny Hybrids Crew a  taneční vystoupení Mini Dolls a Modern.

Vrcholem doprovodného programu byl jako tradičně striptýz. O hudbu se na velkém sále starala kapela ZEO Orchestra a na malém sále hrál Plán B. Po půlnoci to rozjel Kabát Revival West.

Hodnocení článku
Hodnoceno: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Tagy
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů