Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

Tohle opravdu není parkoviště. Řada kamionu zabránila muži v sebevraždě

Naše téma
Jan Zajíc | 25.04.2018
Kamiony vyrovnané pod mostem. | foto: Twitter/MSP Metro Detroit
Vcelku zajímavý pohled se naskytl včera v noci v americkém Michiganu. Na nadchodu přes dálnici pohyboval se muž s úmyslem skočit dolů. Policie pochopitelně povolala do akce policejního psychologa, ovšem coby záchrannou síť vyrovnala také třináct kamionů do jedné řady pod most.
Jen co byl skokan nad dálnicí nahlášen, policie uzavřela dálnici a stáhla dopravu mimo. Ze sjíždějících aut bylo však vytaženo třináct kamionů, které se s co nejmenšími mezerami vyrovnaly přes celou šíři dálnice.

Podle mluvčího michiganské policie se jedná o vcelku běžnou praxi, ovšem málokdy zveřejňovanou. Princip spočívá samozřejmě v tom, že kdyby sebevrah z mostu opravdu skočil dolů, nedopadl by až na asfalt, ale místo toho by spadl jen pár metrů na vyrovnané kamiony pod ním.

Normálně se prý na dálnici postaví jen jeden dva kamiony přímo pod skokana. Jenže v tomto konkrétním případě trval celý zásah dost dlouho na to, aby policie stihla pod mostem sešikovat rovnou 13 kamionů přes celou šířku dálnice.

Naštěstí však „záchranné kamiony“ nebyly třeba. Policejní psycholog si k celé akci přivolal nešťastníkovu rodinu a po rozhovoru o tom, co muže trápí, se ho podařilo přesvědčit, aby přelezl plot zpátky a neskákal.
Hodnocení článku
Hodnoceno: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Tagy
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů