Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

Prodejci aut Kia kdosi očesal vystavená auta. Ze 14 vozů přes noc zmizelo 56 kol

Naše téma
Redakce | 29.07.2016
V nizozemském autosalonu Kia někdo z vozů ukradl 56 kol. | foto: Automobielbedrijf Tinholt
Policii v nizozemském městě Velserbroek zaměstnává natradiční zločin. V autosalonu značky Kia totiž kdosi přes noc ukradl 56 kol ze 14 aut. Bylo mezi nimi i několik kusů hybridního SUV Niro, které se ještě ani nezačalo prodávat.
O krádeži, k níž došlo v noci z 22. na 23. července, informoval autosalon Tinholt na svých facebookových stránkách. A přidal také fotografie, na nichž můžeme vidět šedé Niro bez kol a položené na dlažebních kostkách.

Více informací o hybridním SUV Kia Niro najdete zde.

Z příjezdu několika exemplářů nového hybridního SUV se přitom dealer radoval právě 22. července. Druhý den ráno už asi tak nadšený nebyl.

V nizozemském autosalonu Kia někdo z vozů ukradl 56 kol.


Niro, které oficiálně ještě není v prodeji, ale nebyla jediná "očesaná" Kia. Bez kol skončilo také několik kusů modelů cee´d a Picanto.

Pozoruhodný je také původ zmíněných dlažebních kostek, na nichž vozy skončily. Zloději je totiž získali z dlažby před autosalonem, kterou předtím rozebrali.

Případ trochu připomíná událost, která se stala v únoru před hotelem v Lipně nad Vltavou. Tehdy kdosi přes noc "zul" osm firemních aut značky Škoda Superb a ledabyle je odstavil na cihly.
Hodnocení článku
Hodnoceno: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů