Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

Prezident Hondy představil Civic Type R i nové SUV

Naše téma
Redakce | 22.09.2012
Nová generace modelu Civic | foto: Honda
Tokio - Takanobu Ito nastínil vývoj v oblasti produktů, technologií a obchodní strategie, který má posílit nárůst počtu zákazníků až na celkový počet 39 milionů v roce 2017.
Prezident společnosti oznámil, že Honda hodlá uvést na evropský trh řadu nových produktů a technologií. Po nedávném představení modelů Civic a CR-V bude ještě více posílena zákaznická nabídka Hondy v Evropě.

Nový Civic Type R pro Evropu
Kromě uvedení nového NSX potvrdila Honda vývoj zcela nového vozu Civic Type R pro Evropu. Type R je vyvíjen speciálně pro evropský trh za použití technologií vzniklých na základě účasti společnosti Honda na šampionátech World Touring Car Championships (WTCC) a jako takový se bude snažit, aby byl nejrychlejším vozem s pohonem předních kol na závodním okruhu Nürburgring. Uvedení tohoto nového modelu je plánováno na rok 2015.

Nový kompaktní SUV model
Honda rozšíří nabídku svých modelů v Evropě také uvedením nového kompaktního SUV. Bude založen na platformě příští generace modelu Jazz a bude konkurovat ostatním modelům v rychle rostoucím segmentu malých SUV.

Nová řada hybridních technologií
Honda je pevně přesvědčena o tom, že hybridní technologie budou hrát klíčovou úlohu při snižování emisí CO2. Využije přitom svých zkušeností s hybridními technologiemi, aby mohla představit tři nové hybridní systémy. Každý systém bude mít unikátní vlastnosti a jejich využití bude odrážet různé potřeby zákazníků.
Hodnocení článku
Hodnoceno: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Tagy
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů