Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

V Číně už snad přestávají s kopírováním aut evropských prémiových značek

Naše téma
Jiří Švamberk | 10.12.2018
další 3 fotky
foto: archiv
Landwind ukázal předprodukční SUV model se svébytným designem.
Automobilka Landwind je pro nás Evropany spíše neznámá. Na Starém kontinentu se výrazněji zviditelnila pouze jednou, a to když bezostyšně okopírovala Range Rover Evoque, který pojmenovala „po mnichovsku“ X7. Stávající provedení sice už není tak do očí bijící, ovšem i tak velmi připomíná benjamínka luxusní odnože Land Roveru.

Naštěstí to vypadá, že se Číňané chytili za nos a postupně upouštějí od vykrádání modelů cizích značek. Důkazem je nově představený model segmentu SUV. Momentálně není známo, zda se jedná o produkční model, dokonce nebylo oznámeno ani jeho jméno. Předprodukční model však zvenku i zevnitř vypadá jako žádný jiný konkrétní automobil, což jsou zprávy věru nadějné.

Je tedy pravdou, že mamutí maska chladiče a světla pro denní svícení trochu připomínají nový Chevrolet Blazer, jenže to je dnes poměrně běžná praxe i u daleko prestižnějších a zavedenějších značek.



Pokud však odhlédneme od těchto drobných podobností, nový Landwind vypadá velmi slušně, bez ohledu na tmavě fialovou barvu, která je poněkud temná, nicméně ji skvěle doplňuje chromované lemování oken.

Více informací k dispozici není. Neví se ani, jestli bude nabízen mimo domácí trh.
Hodnocení článku
Hodnoceno: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Tagy
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů