Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

Automobilky nabízejí majitelům zaplavených vozů slevy

Naše téma
Redakce | 14.06.2013
Ilustrační foto | foto: Deník/Pech Karel
Praha - Zaplavila vám velká voda vozidlo? Některé automobilky nabízejí pomocnou ruku. Například formou prohlídky zdarma či slevou na opravu a někdy dokonce i na nákup nového auta. Nejnověji se připojila Škoda.
Vůz, který poškodily letošní povodně, vám zdarma prohlédnou v síti autorizovaných servisů Citroën a přidají také slevu 20 procent na celkový účet za případné opravy.

Tím ale pomoc u Citroënu nekončí. Pokud se rozhodnete pořídit si rovnou nové auto, dostanete významnou slevu na jakýkoli model z řady C.

Při koupi vozů Citroën C1, C3, C3 Picasso nebo C-Elysée můžete využít mimořádnou slevu ve výši 30 tisíc korun, v případě nákupu ostatních modelů pak 40 tisíc korun. Podmínkou je podepsání závazné objednávky do konce června a doložení o neopravitelné škodě na stávajícím vozidle způsobené letošní povodní. Toto potvrzení vám vydá pojišťovna.

Podobný přístup zvolily i korejské automobilky Hyundai a Kia.

Majitelům vozů Hyundai, jejichž vozidlo bylo poškozeno povodní, nabízí autorizované servisy zdarma prohlídku stavu jejich vozu. V případě nutnosti opravy poškozeného vozidla má zákazník možnost využít zvýhodněnou cenu za opravu jeho vozu. Pokud má majitel vozu sjednáno Hyundai pojištění je oprava vozu kompletně hrazena tímto pojištěním. V případě, že by majitel jakéhokoli vozu poškozeného povodní chtěl zakoupit vůz nový, získá na nákup nového vozu Hyundai i30, ix20 nebo ix35 i mimořádný bonus ve výši 25 tisíc korun.

Jestli vlastníte automobil značky Kia, autorizovaný servis zdarma posoudí stav vozu a připraví zvýhodněnou nabídku na náhradní díly. Všem, kterým povodeň vyplavila auto jakékoli značky, pak nabízí Kia slevu 4 procenta na nákup nového vozu Kia cee´d.

Automobilky Renault a Dacia připravily speciální akci na nákup nového vozu pro obyvatele oblasti Jižních, Středních a Severních Čech a regionu Praha, kterým povodně zničily nebo jinak poškodily vůz. Stačí, aby se klient prokázal kopií dokladu o nahlášení pojistné události a do konce srpna může využít speciálních slev 10 tisíc korun na modely Dacia a 25 tisíc korun na modely Renault.

Pomocnou ruku nově nabízí i Škoda Auto. Lidem, kterým povodně poškodily škodovku, firma vozy zadarmo zkontroluje. Pokud jsou auta nepojízdná, zajistí jejich odtažení. Lidé se mohou obrátit na participující servisní a prodejní partnery mladoboleslavského výrobce. Během expertízy bude kladen hlavní důraz na opravitelnost vozu a tedy možnost jeho brzkého návratu na silnici.

V případě opravy v autorizovaném servisu má zákazník nárok nejen 20% slevu na originální náhradní díly, ale také na náhradní vozidlo zdarma. V případech, kdy oprava nebude zejména s ohledem na zajištění bezpečnosti dalšího provozu vozidla možná, nabízí ŠKODA AUTO nákup nového vozu za zvýhodněných podmínek na splátky s nulovým navýšením.
Hodnocení článku
Hodnoceno: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Tagy
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů