Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

OBRAZEM: Tohle je nejlevnější způsob, jak se dostat k Ferrari, Lambu a spol.

Naše téma
Daniel Fuglevič | 09.01.2018
dalších 24 fotek
Jak se co nejlevněji dostat k vozům exkluzivních značek? | foto: Automix.cz
Kdo by nechtěl vlastnit auto značek jako Ferrari nebo Lamborghini? Bohužel, překážkou k pořízení vozu luxusní značky často bývá vysoká pořizovací cena. My jsme se proto podívali na způsob, jak se ke strojům luxusních automobilek dostat co nejlevněji. A zjistili jsme, že často nemusíte být vyloženě milionářem. 
Kromě zvýšení ega a sociálního postavení mezi kamarády může být usednutí do levného Ferrari nejkratší cestou, jak si splnit celoživotní sen. I když totiž budete smrdět korunou, není vůbec nemožné pořídit si ojetinu jedné z těch nejrespektovanějších značek pro bohaté.

V našem výběru tak najdete ty nejlevnější modely, které se dají v rámci určité značky sehnat. Respektive jde o ty nejzákladnější a s nadsázkou nejdostupnější vozy, které se pohybují na samotném cenovém dně daného výrobce.

Trefné přísloví „pokud chceš vlastnit opici, musíš mít na banány“, je ale i tady zcela pravdivé, jelikož údržba, servis a provoz těchto vozů bude stát spoustu peněz, jen díky samotné reputaci značky. Jestliže však koupi levné luxusní ojetiny doopravdy plánujete, tuto krutou realitu snad ani není třeba zmiňovat. Leda že byste si auto koupili jen jako umělecké dílo.

Nejlevnější cestu k vlastnictví aut exotických značek si můžete projít v galerii, vozy jsme seřadili podle abecedy. V inzerci poté surfujte jen na vlastní nebezpečí...

Hodnocení článku
Hodnoceno: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Tagy
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů