Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

Aston Martin představil tenisky. Podívejte, co všechno může mít logo automobilky

Naše téma
Daniel Fuglevič | 12.06.2017
dalších 10 fotek
Nová série tenisek Aston Martin. Cena se bude určitě pohybovat v řádech desítek tisíc korun. | foto: Aston Martin
V dnešní době mají fanoušci automobilek na výběr i neskutečné množství předmětů s logem jejich oblíbené značky. Podívali jsme se na ty nejpodivnější (a často hodně drahé) věci, které výrobci aut občas nabízejí.
Aston Martin nyní představil vlastní kolekci speciálních tenisek, které jsou údajně vyrobeny z ušlechtilých materiálů, a na jejich cenu se musíte zeptat samotné automobilky.

Zajímavostí je, že boty Aston Martin nevyrobil ve spolupráci s nějakou luxusní britskou značkou, ale obrátil se na italské studio Hogan. Tenisky jsou na výběr ve čtyřech odstínech a pravděpodobně hodnotou předčí poslední kolekci, která se pohybovala v přepočtu okolo 13 tisíc korun.

Boty, trička, kšiltovky, hodinky nebo hrnky s logem vaší oblíbené značky ale nejsou ničím překvapivým a každá automobilka dnes nabízí takových předmětů nespočet.

U oblečení a drobností ale výrobci často nekončí a jednou za čas představí i opravdu podivné kousky příslušenství, bytových doplňků, sportovního vybavení a dalších věcí, na kterých byste logo vaší oblíbené automobilky opravdu nečekali.

Často se jedná o spolupráce s dalšími luxusními jmény a cenovky za tyto předměty tak neznají mezí, nebo se je jako v případě Aston Martinu dozvíte až po dotázání.

Přehlídku podivností z butiků automobilek si prohlédněte v naší galerii.
Hodnocení článku
Hodnoceno: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů