Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

Poněkud nešťastně zaparkované Lamborghini. Prý opět záměna plynu a brzdy

Naše téma
Radek Pecák | 08.07.2018
Nehoda Lamborghini | foto: CBS Chicago
Naštěstí bez zranění se obešla poněkud kuriózní nehoda, která se stala v Chicagu. Aktérem byly vozy Lamboghini Huracan Spyder a Honda Civic.
Minimálně částečný podíl na nehodě, o které informovaly zpravodajské televize v USA, muselo sehrát zazmatkování řidiče exkluzivního vozu. Jeho Lamborghini Huracan Spyder se ocitl pod zaparkovanou Hondou Civic poté, co ho údajně ohrozilo jiné vozidlo. On pak omylem sešlápl plynový pedál místo brzdového. Společně s ním ve voze cestovala i jedna žena. Údajně byli v Chicagu na cestě na večeři.

Vzhledem k tomu, že příď Lamborghini je podstatně níže než zadní nárazník sedanu, nabral italský sporťák japonský vůz takzvaně na rohy.

I když poté, co se ocitl pod rodinným sedanem, ucítil řidič zápach unikajícího benzinu, naštěstí ani jedno z aut nezačalo hořet. Měl tak poměrně dostatek času se ze svého vozu bez střechy dostat.

Nehoda současně prokázala, že "A" sloupek supersportu je vyroben skutečně bytelně. Podle záběrů z místa nehody nejeví v podstatě žádné známky poškození. Zřejmě by dokázal unést i těžší vozidlo, než je Honda Civic.
Hodnocení článku
Hodnoceno: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Tagy
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů