Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

Takhle vypadá policejní honička: Kia Kladnem ujížděla více než sto km v hodině

Naše téma
Daniela Martinovská | 11.06.2024
Řidič černého auta ujížděl až dvousetkilometrovou rychlostí. | foto: PČR
Až dvouletý pobyt za mřížemi hrozí 42letému muži, který půl hodiny ujížděl policistům. Místy se řítil až 200 kilometrů v hodině. Hodička se odehrála na území tří okresů a skončila v Praze, kde se na Evropské muž vzdal. Zběsilá jízda vyděsila Rakovnicka, Kladenska i metropole. Bylo jen velké štěstí, že při prosnásledování nikdomu nic nestalo. 
Vše začalo krátce před půlnocí, když chtěli rakovničtí policisté zkontrolovat řidiče osobního vozidla Kia. "Jakmile se ale na policejním autě rozsvítily majáky s výzvou k zastavení, řidič šlápl na plyn a začal ujíždět," popsala policejní mluvčí Michaela Richterová.

Muž zastavil v Praze na Evropské a vzdal se:

Pronásledování začalo v Řevničově vedlo přes Krušovice, kde řidič najel na dálnici D6. Posléze odbočil na Malé Přítočno, kde se do pronásledování připojili policisté z kladenského oddělení hlídkové služby. "Ujíždějící řidič na neustálé a opakované výzvy k zastavení nereagoval a pokračoval v nebezpečné jízdě ulicemi Kladna a okolními obcemi," dodala Richterová s tím, že ulicemi největšího středočeského města se řítil více než stokilometrovou rychlostí.

Z Kladna najel na dálnici D7 a pokračoval až do Prahy, kde n Evropské zastavil a vzdal se. "Lustrací řidiče policisté zjistili, že se jedná o 42letého muže, který má platný zákaz řízení motorových vozidel do září letošního roku, což bylo důvodem jeho ujíždění. Posléze se na výzvu podrobil dechové zkoušce, která byla negativní. Následně odmítl test na drogy, nicméně se podrobil lékařskému vyšetření s odběrem biologického materiálu," uzavřela Richterová.
Hodnocení článku
Hodnoceno: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Tagy
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů