Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

Chystané nejmenší SUV od Škody na dalších obrázcích. Bude takhle vypadat?

Naše téma
Dominik Valášek | 22.11.2017
další 4 fotky
Render možné podoby připravovaného SUV Škoda. | foto: Ascariss Design
Už delší dobu víme, jaký nový model tuzemské Škody bude následovat po kompaktním SUV Karoq. V přípravách je malé SUV o velikosti Fabie, postavené na koncernové platformě MQB A0. Na stejném základu už můžeme najít třeba Seat Arona nebo Volkswagen Polo.
Je tu samozřejmě velká otázka, jak bude nová Škoda vypadat. Na toto téma již vznikají tradiční rendery, tedy neoficiální ilustrace, od různých mágů, kteří ovládají různé grafické programy. A poslední dva se objevily na blogu Ascariss Design. Oba jsou založeny na reálných snímcích Seatu Arona, což vzhledem k použití stejné platformy dává smysl.

S Aronou má nová Škoda, jejíž název bude pravděpodobně „K-něco-Q“, zhruba sdílet i rozměry. Zcela konkrétně je Arona 4138 mm dlouhá, 1543 mm vysoká a rozvor náprav má hodnotu 2566 mm.

Zpět však k renderům. První z nich ukazuje velmi pravděpodobnou variantu s rozdělenými předními světlomety po vzoru větších modelů Kodiaq a Karoq. Ten druhý (červený) je potom o dost usedlejší a disponuje přední maskou vypůjčenou z modelu Rapid.

Oficiálně se nová malá škodovka objeví někdy v průběhu příštího roku, ovšem přesné datum bude teprve oznámeno. Další odhadované podoby nové škodovky najdete v galerii.
Hodnocení článku
Hodnoceno: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů