Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

Po Evropě jezdí už půl milionu vozů Hyundai i30

Naše téma
Redakce | 11.12.2012
Hyundai i30 | foto: Hyundai
Nošovice - Nejprodávanější model Hyundai dosáhl hned tří milníků v oblasti prodeje a výroby nejen na evropském kontinentu, ale i na celém světě.
V Evropě bylo prodáno více než půl milionu vozů i30 od zahájení prodeje první generace této modelové řady v roce 2007. V celosvětovém měřítku pak nedávno došlo dokonce k překonání hranice jednoho milionu prodaných vozů i30.

Nová generace i30 je, stejně jako první i30, vyráběna ve výrobním závodě Hyundai v Nošovicích v České republice.

V tomto závodě dosud vzniklo více než půl milionu vozů modelu i30, které jsou vyváženy do 60 zemí Evropy, Blízkého východu, Afriky, stejně jako do regionu Australasie a Karibiku.

Allan Rushforth, viceprezident a výkonný ředitel společnosti Hyundai Motor Europe, k tomu poznamenal: „Modelová řada i30 byla od uvedení na trh v roce 2007 těžištěm nabídky naší značky v Evropě. Byl to náš první vůz navržený a vyráběný v Evropě a nabízející zákazníkům vysokou kvalitu, nízké emise a vynikající poměr mezi cenou a výkonem, což jsou všechno vlastnosti spojované v současnosti se značkou Hyundai."

Kromě toho, že jsou vyráběny v Evropě, byly první i současná druhá generace i30 navrženy a vyvinuty v Evropském technickém středisku Hyundai Motor a jejich evropský design je založen na charakteristických fluidních tvarech vozů Hyundai.
Hodnocení článku
Hodnoceno: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Tagy
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů