Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

Pirelli odtajnilo nové vydání slavného kalendáře. Už opět přináší sexy snímky

Naše téma
Radek Pecák | 08.12.2018
dalších 7 fotek
Snímky z kalendáře Pirelli 2019 | foto: Pirelli
Doslova celebritou mezi podobnými výrobky je nástěnný kalendář pneumatikářské firmy Pirelli
Cesta za snem je tématem snímků obsaženým v novém vydání kalendáře Pirelli. Fotograf Albert Watson si před objektiv postavil modelky Gigi Hadid a Laetitiu Casta, baletku Misty Copeland nebo herečku Julii Garner. 

Snímky jsou černobílé i barevné ve formátu 16:9, tedy stejném jako je u políček fimového pásu. Fotograf totiž chěl vytvořit na svých záběrech jakési filmové příběhy čtyř žen. Ve vedlejších rolích však "hrají" i tři muži.

Fotilo se v botanické zahradě v Maimi, a třeba i v jednom striptýzovém klubu. Inspirací byly záběry z filmů z třicátých a čtyřicátých let. Přesto fotografie působí moderně a velká část z nich i velmi sexy.

Svůj kalendář pneumatikářská firma Pirelli vytváří pro své obchodní partnery již od šedesátých let. Od té doby se v něm objevily snímky stovek nejznámějších hereček či modelek. Byla mezi nimi například i česká topmodelka Eva Herzigová.

Kalendář, který dostávají například hlavy států, není možné koupit. Jedinou výjimkou jsou charitativní aukce. Na část ze čtyřiceti snímků, které kalendář obsahuje, se můžete podívat v naší galerii:

Hodnocení článku
Hodnoceno: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Tagy
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů