Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

Peugeot zveřejnil ceny nové generace "308". Do autosalonů dorazí v lednu

Naše téma
Radek Pecák | 08.09.2021
dalších 22 fotek
Peugeot 308 (2021) | foto: Peugeot
Tuzemské zastoupení značky se lvi hlavou v logu zveřejnilo ceník nové generace hatchbacku 308.
Na částce 465 000 Kč začíná akční ceník nového Peugeotu 308, který právě zveřejnilo tuzemské zastoupení francouzské automobilky.  Za tyto peníze zákazníci získají provedení s tříválcovým agregátem 1,2 a výkonem 110 koní, který je spojen se šestistupňovou manuální převodovkou. A pochopitelně s nejnižším z celkem pěti nabízených stupňů výbavy. Ty se označují Active Pack, Allure, Allure Pack, GT a GT Pack.

Snímky vozu najdete v naší fotogalerii.

V základní výbavě je vůz vybaven šesti airbagy, elektrickou parkovací brzdou, zadním parkovacím asistentem, LED světly vpředu s integrovanými LED světly pro denní svícení. Dále vlastník ve voze najde ovladač pro volbu jízdního režimu, automatickou dvouzónovou klimatizaci, elektrické ovládání pro všechna boční okna a rovněž zpětná zrcátka, rádio a výškově nastavitelné sedačky jak místě řidiče, tak také spolujezdce.

Zmíněný základní motor je vyhrazen právě jen pro výbavu Active Pack. Všechny další pak pohání minimálně stotřicetikoňová varianta stejného tříválce.

Dále je v nabídce čtyřválcový turbodiesel 1,5 HDi ve spojení jak s manuální, tak také automatickou převodovkou a hybrid poskytující buď 180 nebo 225 koní.

Žádaný bude zřejmě prostřední stupeň výbavy, v jehož rámci se do vozu montuje rovněž také navigace, dále například sedmnáctipalcová hliníková kola, sportovní sedačky, automatické přepínání dálkových světel a třeba zadní sedačky s opěrkou pro lokty uprostřed a ovorem pro lyže.

V nejvyšším stupni výbavy GT Pack, který začíná na částce 770 000 Kč, již seznam výbavových položek čítá rovněž třeba Matrix LED světla, osmnáctipalcová hliníková koal, vyhřívaný volant, kamery pokrývající okolí vozu v úhlu 360 stupňů, elektrické masážní sedačky, audiosystém značky Focal a rovněž sportovní hliníkové pedály.
Hodnocení článku
Hodnoceno: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Tagy
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů