Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

Peugeot spojil síly s výrobcem sportovního oblečení

Naše téma
Redakce | 08.02.2013
Peugeot 3008 Napapijri | foto: Peugeot
Paříž - Showroom značky Peugeot na Avenue des Champs-Elysées v Paříži získal v zimě charakter polárního kruhu a na dva týdny se dočasně přeměnil na butik značky Napapijri.
Tento výrobce sportovního oblečení rozpoznatelný podle norské vlajky zde ve spolupráci se značkou Peugeot instaloval dočasný butik, kde se návštěvníci nejznámější pařížské ulice mohou seznámit s nabídkou Napapijri.

Během desetidenní prezentace se předvede jak originální svět značky Napapijri, tak crossover Peugeot 3008, kterého se už v Evropě prodalo 438 000 kusů.

Oblečení značky Napapijri vyvolává emoce spojené s cestováním, objevováním a expedicemi do oblastí s extrémními podmínkami vyžadujícími high-tech materiály. Svůj dobrodružný charakter a styl zde tak uplatňuje i vůz Peugeot 3008.

Vůz 3008 Napapijri je vybavený vnějšími lištami, prahovými lištami, koberečky a lištou na volantu s podpisem Napapijri. Uprostřed sedáku je vtištěný znak Napapijri a specifickou úpravou prošla rovněž kola.

Vůz se prodává v 15 zemích světa, mimo jiné i v České republice. Speciální série 3008 Napapijri určená pro český trh je nabízena ve čtyřech odstínech: černá Perla Nera, bílá Blanc Nacré, hnědá Rich Oak a šedá Vapor Grey a výhradně s motorem 2.0 HDi FAP.

Tato limitovaná řada je sériově opatřena systémem WIP Bluetooth (HF Bluetooth + zásuvka USB), zadním parkovacím asistentem, systémem promítání informací na čelní sklo a paketem Aventure.
Hodnocení článku
Hodnoceno: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Tagy
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů