Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

Peugeot představil 3008 GT. Stylová verze je k dispozici s nejsilnějším dieselem

Naše téma
Redakce | 16.06.2016
dalších 12 fotek
Peugeot 3008 GT. | foto: Peugeot
Jen několik týdnů po odhalení nového Peugeotu 3008 francouzská automobilka představuje také luxusněji pojatou verzi GT. K dispozici bude výhradně s dvoulitrovým turbodieselem o výkonu 180 koní.
Provedení GT se tak zařadí na samý vrchol nabídky nového SUV.

Představení Peugeotu 3008 najdete zde.

Od běžných variant se liší například přepracovanou mřížkou chladiče, která je ohraničena dvoubarevnou lištou. Uprostřed chromované šachovnicové mřížky našlo místo logo francouzské automobilky. Peugeot 3008 GT zaujme i plně diodovými světlomety.

Vzhled vozu oživují také lišty z nerezové oceli, 19palcová kola, dvě chromované koncovky výfuku a monogramy GT na karoserii.

Peugeot 3008 GT.



"Gétéčko" může být také vyvedeno v dvoubarevném provedení.

V interiéru verze GT najdeme palubní desku dvojitě prošitou nití měděného odstínu. Stejné prošití bylo použito i na dveřních panelech, středových loketních opěrkách i na sedadlech. Volant je potažen kůží a chlubí se také měděným prošitím.

Peugeot dále provedení GT vybavil obložením palubní desky a dveřních panelů z pravého dubu, prvky z leštěné chromované oceli, nerezovými pedály a prahy předních dveří, koberečky s prošitím nití měděného odstínu nebo černým obložení střechy a sloupků čelního skla.

Peugeot 3008 GT.



Samozřejmostí je bohatá výbava.

Peugeot 3008 GT bude k dispozici výhradně s naftovým motorem 2.0 BlueHDi o výkonu 180 koní (132 kW), který je spojen s automatickou šestistupňovou převodovkou. Novinka bude na evropský trh uvedena v říjnu.
Hodnocení článku
Hodnoceno: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů