Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

Peugeot oznámil ceny nové "dvěstěosmičky". Základ je pod hranicí 300 000 Kč

Naše téma
Radek Pecák | 01.11.2019
dalších 20 fotek
Peugeot 208 při prvních jízdách v Portugalsku | foto: Peugeot
Automobil se bude na českém trhu prodávat se čtyřmi stupni výbav a dvěma motory.
Přesně 295 000 Kč si bude muset připravit v Česku zájemce o základní verzi nového Peugeotu 208. Tento vůz pohání zážehový tříválec 1,2 s výkonem 75 koní a manuální pětistupňovou převodovkou.

Ve výbavě této verze označené jako Like je pak například i manuální klimatizace, rádio se čtyřmi reproduktory, paket bezpečnostních asistentů (včetně nouzového brzdění, hlídání jízdního pruhu, čtení dopravních značek a sledování únavy řidiče), elektrické ovládání předních okének nebo centrální zamykání s dálkovým ovládáním.

Mezi dalšími motorizacemi jsou pak ještě další dvě výkonové verze tříválce 1,2, které poskytnou 100 či dokonce 130 koní, případně stokoňový turbodiesel 1,5. Tyto agregáty se však již pojí se šestistupňovou manuální, případně osmistupňovou automatickou převodovkou.

Vybavenější verze vozu jsou označeny Active, Allure nebo GT LIne. Exemplář ve výbavě GT LIne a se stotřicetikoňovou verzí benzinového motoru a automatickou převodovkou pak podle ceníku bez dalších příplatkových prvků vyjde na 538 000 Kč. Součástí jeho výbavy pak jsou například i sedmnáctipalcová hliníková kola, hliníkové pedály, sportovní sedačky automatická klimatizace, 3D digitální sdružený přístrojový panel, multimediální systém se sedmipalcovým dotykovým displejem nebo couvací kamera.
Hodnocení článku
Hodnoceno: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Tagy
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů