Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

Pan neporazitelný. Toyota připravila luxusnější verzi modelu Hilux

Naše téma
Redakce | 15.08.2013
další 4 fotky
Toyota Hilux Invincible. | foto: Toyota
Brusel /FOTOGALERIE/ - Terénní pick-up od Toyota má už řadu let pověst nezdoleného a vytrvalého pracanta. Japonská automobilka se ale rozhodla tuto image trochu upravit a přidat na designu a pohodlí. Proto připravila speciální verzi s názvem "Invincible", tedy "neporazitelný".
Podle Toyoty se totiž požadavky na atraktivní vzhled a komfort čím dál více prosazují i na trhu s pracovními pick-upy. Výrobce to dokládá i čísly - na hlavních trzích je ze 40 procent největší zájem o nejlépe vybavenou variantu SR+.

A právě ty zákazníky, kteří chtějí podobné auto nejen pro práci, ale rádi se jím i pochlubí třeba i ve městě, chce Toyota oslovit verzí Invincible. Dostupná bude ve dvou provedeních - Active a Sport.

Hilux Invincible Active nabídne stříbrný ochranný kryt podvozku, chromované sání vzduchu na kapotě, mlhovky a ráměčky kolem zadních světel. V kabině najdeme nový interiér v černém provedení, měkčené materiály a trochu kůže. Verze Sport přidává další chromované doplňky, například stupačky, sedmnáctipalcová kola a kožená sedadla. Přikoupit si můžete i nový hardtop, kterým zakryjete korbu.

Zájemce o Hilux Invincible bude moci vybírat z osmi barevných provedení a čtyř motorizací. V nabídce je samozřejmě pohon všech kol i automatická převodovka.

V prodeji by se novinka měla objevit ve druhé polovině tohoto roku.
Hodnocení článku
Hodnoceno: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Tagy
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů