Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

Operativní leasing už nabízí i Maserati. Pronajme vám sedan Ghibli

Naše téma
Redakce | 30.01.2015
Maserati Ghibli S Q4. | foto: Ondřej Daňa
Praha - Z operativního leasingu pro soukromé osoby se stal hit poslední doby. Odstartovala jej loni mladoboleslavská Škoda, po níž se přidaly i další značky. Ta poslední je ale poměrně překvapivá: pronájem vozu nově českým zákazníkům nabízí výrobce luxusních aut Maserati.
Konkrétně vám společnost Scuderia Praha, jediný oficiální dovozce této značky u nás, pronajme dvě verze sedanu Ghibli.

První variantu představuje naftové provedení, jehož třílitrový šestiválec poskytuje výkon 275 koní a zaručuje akceleraci z klidu na stovku za 6,2 sekundy. Vystačit si přitom má se šesti litry paliva na sto kilometrů. Vůz si můžete pořídit od 28 tisíc korun měsíčně.

Druhou možností je verze Ghibli S Q4, kterou pohání benzínový třílitrový šestiválec s výkonem 410 koní. Má pohon všech kol a chlubí se akcelerací z nuly na 100 km/h za 4,8 sekundy. Za něj zaplatíte měsíčně od 35 tisíc korun.

Test Maserati Ghibli S Q4 si můžete přečíst zde.

V obou případech jde skutečně o startovací částky. Cena se může lišit v případě nadstandardní výbavy, dealer totiž zákazníkovi nechává volnou ruku při výběru příplatkových prvků.

Leasingová smlouva počítá se 48 měsíci a nájezdem 80 tisíc kilometrů, ale i její parametry lze upravit podle přání zákazníka. Standardně jsou na výběr dvě možnosti: základní či "fullservisová" verze leasingu. První zahrnuje povinné a havarijní pojištění, silniční daň i poplatek za rádio. V případě fullservisového může zákazník počítat navíc ještě s dálniční známkou, servisními náklady, zimním či letním obutím, včetně uskladnění pneumatik, nebo mezinárodní tankovací kartou OMV.
Hodnocení článku
Hodnoceno: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů