Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

Omlazený Ford Ka+ dorazil na český trh. I v „terénní" verzi Active

Naše téma
Jan Zajíc | 28.06.2018
dalších 9 fotek
Ford Ka+. | foto: Ford
Automobilka Ford začiná na českém trhu prodávat modernizovaný model Ka+. Malý hatchback je k dispozici s jediným motorem, ale zato ve dvou trochu odlišných provedeních.
Faceliftovaný Ford Ka+ poznáme podle nové masky se vzorem včelí plástve a změněného designu hlavních světlometů. V základním provedení Ultimate pak najdeme například šest airbagů, úchyty Isofix, asistent pro rozjezd do kopce, manuální klimatizaci, nastavitelný omezovač rychlosti, elektricky ovládaná přední okna, palubní počítač, centrální zamykání s dálkovým ovládáním, mlhovky s funkcí denního svícení, rádio se 4 reproduktory a Bluetooth, osvětlení zavazadlového prostoru nebo 15palcová ocelová kola.

„Terénní" varianta Active, která se od normálního hatchbacku liší nárazníky s ochrannými plasty, zvýrazněnými plastovými lemy blatníků a zvýšeným podvozek o 26 mm, navíc přidává tempomat, kůží obšitý volant nebo kola z lehkých slitin či střešní ližiny.

Za příplatek jsou pak pro obě verze k dispozici prvky jako třeba bezklíčové startování, infotainment Sync 3 s 6,5“ dotykovou obrazovkou, automatické světlomety, dešťový senzor a další. Metalický lak stojí 10 500 až 15 800 korun - to podle zvoleného odstínu.

Cena inovovaného Fordu Ka+ Ultimate začíná částkou 272 990 Kč, verzi Active si zájemci mohou pořídit za 310 990 Kč. Obě verze se dodávají s pětidveřovou karoserií a benzinovým motorem 1.2 Ti-VCT o výkonu 85 koní s pětistupňovou manuální převodovkou.

Ceny Fordu Ka+:

Ceník Fordu Ka+.


Hodnocení článku
Hodnoceno: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Tagy
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů