Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

Omlazené škodovky Rapid a Citigo už mají ceny. Kolik stojí?

Naše téma
Dominik Valášek | 11.04.2017
dalších 18 fotek
Škoda Rapid Spaceback. | foto: Škoda Auto
Omlazené škodovácké modely Rapid a Citigo dorazily do prodeje. Automobilka láká zákazníky zejména na bohatší výbavu.
Modernizovaný Rapid a Rapid Spaceback (více informací najdete zde) lze navenek rozeznat podle inovovaných světel. Vůbec poprvé může být Rapid vybaven bi-xenonovými výbojkami a novinkou jsou také LED pásy přímo ve světlometech, kombinující funkci denního svícení a blikačů. Zadní světla se dočkala nových zatmavených krytů.

Mezi motorizacemi se již nenachází přeplňovaný čtyřválec 1.2 TSI, jeho roli převzal menší tříválec 1.0 TSI.

Velké změny se odehrály v ceníku, neboť Rapid ve všech provedeních poměrně citelně zlevnil. Oproti verzi před faceliftem je levnější v závislosti na provedení o 17 400 až 64 500 korun.

Nejvíce zákazníci ušetří na plně vybaveném modelu Rapid Monte Carlo, s infotainmentem Swing, audiosystémem Škoda Surround a automatickou klimatizací.

Základní cena spadla těsně pod hranici 300 tisíc na 299 900 korun a zlevnila i automatická převodovka DSG, která vychází oproti manuálu jen o 35 tisíc dráž.

Škoda Rapid - ceník.


Kompletní ceník najdete zde.

Citigo se vejde pod 200 tisíc
Omlazené Citigo (podrobnosti zde) vyráží s novou kapotou, maskou chladiče a nárazníky, přičemž v předním nárazníku lze nalézt i mlhová světla s funkcí přisvětlování do zatáček. Uvnitř se nachází pozměněný přístrojový panel a novinkou je příplatkový multifunkční volant.

Citigo startuje s cenou 197 900 korun za výbavu Active. Akční výbava Fresh za 225 900 korun nabídne třeba vyhřívaná přední sedadla a již zmíněný multifunkční volant. Na voze lze dále ušetřit s pakety Multimedia a Comfort, které jakožto balíčky výbavových prvků stojí po 9 tisících korunách a nabízí výbavu v hodnotě okolo 12 tisíc.

V paketu Multimedia nalezneme DAB radiopříjem, rádio Swing s barevným displejem a integrovaný držák na telefon. Paket Comfort potom přihodí tempomat a automatickou klimatizaci.

Škoda Citigo - ceník.


Úplný ceník si můžete prohlédnout zde.
Hodnocení článku
Hodnoceno: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů