Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

OBRAZEM: Jak by vypadaly supersporty jako pick-upy?

Naše téma
Dominik Valášek | 01.03.2017
Ferrari F40 jako pick-up. | foto: Yasid Design
Jediná auta, která snoubí výkony supersportů s užitkovou korbou vzadu, jsou legendární osmiválcové pick-upy z Austrálie, kde se jim říká "ute". Jenže co kdyby vozy podobného ražení vznikaly i u Japonců, Italů, Němců a Britů?
Své vize supersportů překopaných na „pick-upy" představil mág photoshopu, figurující na internetu pod přezdívkou YasidDesign. Patrně nuda a jakýsi přebytek kreativity stály za tím, že pod jeho rukama vznikly pick-upy Ferrari F40, Lamborghini Huracán, Mercedes SLR McLaren, Nissan GT-R a McLaren P1.

Čtěte také: Škoda vážně chystala vlastní pick-up. Nevyšlo to. Zatím...

Kromě této samotné změny, je pak většina vozů virtuálně upravena ještě o rozšířené blatníky, snížený podvozek a další drobnosti.

Největší péče se v tomto ohledu dostalo Nissanu GT-R, který je vyobrazen jako široké monstrum s koly lezoucími z karoserie a zašpiněním od kousků asfaltu a gumy.

O tom, že by podobné kreace v reálu vůbec nemohly vzniknout, nemůže být pochyb. Tři z pěti aut mají motor vzadu, který se bude otevřenou korbou nahrazovat jen těžko, ale na druhou stranu je nutno uznat, že celému „projektu" nechybí kreativita a nápad.
Hodnocení článku
Hodnoceno: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů