Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

O nový Mustang stálo více než 9300 Evropanů. Čtyři vozy míří do Česka

Naše téma
Redakce | 03.06.2014
Ford během finále Ligy mistrů přijímal předobjednávky na nový Mustang. | foto: Ford
Lisabon/Praha - Více než 9300 Evropanů zažádalo během finálového zápasu fotbalové Ligy mistrů o rezervaci jednoho z 500 nových Fordů Mustang, které bylo při této příležitosti možné předobjednat. 
Prvních pět set registrací přitom dorazilo za pouhých 30 sekund od zahájení zápasu, ve kterém Real Madrid CF porazil po prodloužení Club Atlético de Madrid 4:1. „Věděli jsme, že příchod nového Mustangu do Evropy je netrpělivě očekáván, ale zájem při finále Ligy mistrů překonal všechna očekávání," řekl Roelant de Waard, viceprezident Ford of Europe pro marketing, prodej a služby.

Ford rozdělí 500 nových Mustangů mezi 20 zemí. V následujících týdnech bude informovat zákazníky, kteří byli při registraci nejrychlejší, a následně je pozve k prodejcům k dokončení objednávky. Také Česká republika patřila mezi vybrané evropské země, kde měli zájemci možnost zarezervovat si svůj nový Ford Mustang během finálového zápasu Ligy mistrů UEFA.

I v Česku byl o americkou ikonu zájem. Ford u nás zaznamenal celkem 34 registrací. Čtyři nejrychlejší zájemci z Česka, jež stihli svou registraci do 30 vteřin od začátku zápasu, se tak mohou stát prvními českými vlastníky nového Fordu Mustang.

K dispozici byly modely Fastback v červené barvě Race a kabriolet ve stříbrné Magnetic, oba se speciální výbavou. Zákazníci se mohli rozhodovat mezi novým čtyřválcovým motorem 2.3 EcoBoost (309 koní) a osmiválcem o objemu 5,0 l (426 koní).

Vozy jsou vybaveny komunikačním systémem Ford SYNC 2 s navigací, vyhřívanými a odvětrávanými sedadly, parkovacím asistentem, černým koženým čalouněním a devatenáctipalcovými koly z lehkých slitin.

Nový Mustang dorazí do evropských showroomů značky Ford příští rok. Vůbec poprvé ve své půlstoleté historii tak bude tento legendární model oficiálně k dostání i v Evropě.
Hodnocení článku
Hodnoceno: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů