Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

Nový Superb se znovu odhaluje. Škoda tentokrát ukázala interiér

Naše téma
Redakce | 03.02.2015
První pohled do kabiny nové Škody Superb. | foto: Škoda Auto
Mladá Boleslav - Do představení třetí generace Škody Superb zbývá už jen několik dnů, není tedy divu, že mladoboleslavská automobilka zvyšuje aktivitu. Tentokrát nám nabízí první pohled do kabiny.
Zveřejněná fotografie ukazuje palubní desku se strohými a čistými liniemi - tak typickými pro Škodu. Dokazuje také, že nová vlajková loď dostane elektronickou ruční brzdu a možnost volit mezi několika jízdními režimy.

Více informací o vzhledu nového Superbu najdete zde.

Zajímavě je také třeba řešeno vyhřívání předního okna, které nevyužívá tenké drátky uvnitř skla, ale pracuje se speciální fólií. Škoda jinak v interiéru pochopitelně slibuje hodnotné materiály a kvalitní zpracování.

Skica interiéru nové Škody Superb.


Proti předchůdci se zlepšila i prostornost, především do šířky.

A nebyla by to snad ani škodovka, kdyby nenabídla i několik praktických vychytávek. Jednou z nich mají být například hned dva deštníky schované ve dveřích (současné provedení má deštník jeden). Tvrdí to alespoň šéf značky Winfried Vahland v rozhovoru pro časopis Auto Motor a Sport.

Informace o technice třetí generace Škody Superb si můžete přečíst zde.

Další zprávy o novém Superbu jistě přijdou brzy, novinka se totiž poprvé ukáže 17. února v Praze. Pak následuje výstavní premiéra v Ženevě.
Hodnocení článku
Hodnoceno: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů