Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

Nový Renault Talisman už má české ceny. Stojí nejméně 620 tisíc

Naše téma
Redakce | 12.11.2015
dalších 21 fotek
Renault Talisman. | foto: Renault
Tuzemské zastoupení automobilky Renault zveřejnilo ceník svého nového modelu Talisman. Sedan střední třídy bude dostupný s pěti motory a v pěti výbavových stupních - včetně jednoho speciálního.
Základní cena sedanu Talisman byla stanovena na 619 900 korun. Za tuto sumu vám Renault prodá vůz s turbodieselem 1.5 dCi o výkonu 110 koní (81 kW), který je spojen s šestistupňovou manuální převodovkou. Jiná motorizace pro vstupní linii Life k dispozici není.

Standardní výbava pak zahrnuje například šestnáctipalcová ocelová kola, LED diody pro denní svícení, šest airbagů, tempomat, vyhřívaná vnější zpětná zrcátka, dešťový a světelný senzor, dvouzónovou automatickou klimatizaci, rádio či elektrické stahování bočních oken.

Představení Renaultu Talisman najdete zde.

Vyšší výbava Zen pak přidává třeba 17palcová litá kola, mlhovky, zadní parkovací senzory, bezklíčový přístup, sedadlo řidiče s masážní funkcí, mutlimediální a navigační systém R-Link 2 se 7palcovým displejem či volič jízdních režimů Renault Multi-Sense.

Cena v případě stupně Zen startuje na 689 900 Kč. Právě za tuto sumu můžete mít buď vznětovou šestnáctistovku o výkonu 130 koní (96 kW), nebo zážehovou přeplňovanou jedna-šestku (110 kW/150 k) se sedmistupňovou dvouspojkovou převodovkou. Silnější diesel vyjde na 764 900 Kč.

Renault Talisman.



Výbava Intens je dostupná se stejnými motory jako Zen, ale zahrnuje navíc například automatické přepínání dálkových světel, kombinaci látkového čalounění s koženkou v černé barvě, LED světlomety či možnost vybavit vůz některými pakety, které jsou pro jiné stupně nedostupné.

Na vrcholu pak najdeme provedení Initale Paris, které je k mání pouze s nejsilnějšími motory a jehož cena se už bez příplatků blíží hranici milionu korun. Ve standardu má řiditelnou zadní nápravu, adaptivní tlumiče, 19palcová litá kola, mutlimediální systém s navigací a 8,7palcovým displejem, kožené čalounění nebo audiosystém od společnosti Bose.

V ceníku lze samozřejmě narazit také na celou řadu příplatkových prvků a nejrůznějších paketů.

Renault Talisman.


Kromě standardní nabídky však Renault přichystal i jakousi úvodní edici s označením Premiere Edition. Ta za cenu 669 900 korun nabízí buď 150koňový motor 1.6 TCe, nebo 130 koňový diesel 1.6 dCi. Ale především bohatou výbavu.

Zahrnuje například 18palcová litá kola, LED světlomety, parkovací senzory vpředu i vzadu, zadní parkovací kameru, vyhřívaný volant, vyhřívaná přední sedadla, multimediální systém s navigací, volič jízdních režimů nebo sedadlo řidiče s masážní funkcí.

Ceny kombíku, který se začne prodávat až na jaře příštího roku, zatím oznámeny nebyly.

Renault Talisman - ceny na českém trhu:

Renault Talisman - ceník.
Hodnocení článku
Hodnoceno: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů