Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

Nový Renault Mégane už je v prodeji. Zatím jen v limitované sérii

Naše téma
Redakce | 16.02.2016
dalších 27 fotek
Renault Mégane. | foto: Renault
České zastoupení automobilky Renault zahájilo prodej čvrté generace modelu Mégane. Novinka je však zatím k dispozici pouze v limitované sérii Premiere Edition, která je omezena na 120 vozů.
Tato vstupní edice bude dostupná ve dvou motorizacích a ve čtyřech metalických barvách. A nabízí poměrně zajímavou výbavu, například dvouzónovou automatickou klimatizaci, dešťový a světelný senzor, rádio s možností přehrávání MP3 a se vstupy USB, elektricky nastavitelná vyhřívaná vnější zpětná zrcátka, tempomat s omezovačem rychlosti, asistent rozjezdu do kopce, rezervu, 16palcová litá kola, LED denní svícení, volant potažený kůží a už zmíněný metalický lak karoserie.

Zákazníci mohou volit mezi barvami "Červená Flamme", "Modrá Cosmos", "Šedá Platine" a "Černá Etoilé".

Nevýhodou ale může být výběr jen ze dvou motorizací. Přeplňovaná zážehová dvanáctistovka TCe 100 nabízí výkon 100 koní (74 kW) a 175 Nm točivého momentu, turbodiesel dCi 110 o objemu 1,5 litru pak 110 koní (81 kW) a 260 Nm.

Renault Mégane.


Obě jednotky jsou spojeny s šestistupňovou manuální převodovkou. Mégane Premiere Edition s benzinvým motorem stojí 399 900 Kč, s naftovým 444 900 Kč. Ceny standardních verzí vozu budou prý oznámeny v nejbližších dnech.

Nový Mégane francouzská automobilka představila v září loňského roku. Pětidveřový hatchback na délku měří 4359 milimetrů, široký je 1814 mm, vysoký 1447 mm a rozvor dosahuje 2669 mm. Objem zavazadlového prostoru činí 384 litrů, po sklopení zadních sedadel je k dispozici až 1247 litrů.
Hodnocení článku
Hodnoceno: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů