Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

Nový Hyundai Tucson dorazil na český trh. Stojí nejméně 530 tisíc

Naše téma
Redakce | 03.07.2015
dalších 16 fotek
Hyundai Tucson. | foto: Hyundai
České zastoupení automobilky Hyundai zahájilo prodej nového SUV jménem Tucson. Nástupce oblíbeného modelu ix35, který se stejně jako předchůdce vyrábí v Nošovicích, stojí nejméně 529 990 korun.
Za tuto sumu dostanete vůz s pohonem předních kol, atmosferickou šestnáctistovkou (97 kW/132 koní) a šestistupňovou manuální převodovkou v základní výbavě Tucson.

Ta zahrnuje například 16palcová litá kola, LED diody pro denní svícení, výškově a podélně nastavitelný volant, elektricky ovládaná přední a zadní okna, dálkové centrální zamykání, manuální klimatizaci s chlazením přihrádky před spolujezdcem, palubní počítač, rádio s CD přehrávačem a USB vstupem či bluetooth handsfree

Pro základní výbavu je k dispozici také 1,7litrový turbodiesel - opět pouze ve spojení s pohonem předních kol.

Představení nového Hyundai Tucson najdete zde.

Pokud chcete čtyřkolku, musíte zamířit k linii Style. Za 176koňovou přeplňovanou šestnáctistovku s pohonem všech kol v takovém případě zaplatíte nejméně 679 990 korun, nejlevnější "nafťák" (2.0 CRDi s výkonem 136 koní) stojí 749 990 Kč.

Hyundai Tucson.


Výbava obsahuje třeba sedmnáctipalcová litá kola, LED světlomety, mlhovky, několik stylových doplňků, tempomat, asistent pro vedení vozu v jízdních pruzích, rozpoznávání dopravních značek, sledovaní mrtvého úhlu, upozornění na projíždejíci vozidla při couvaní, vyhřívání volantu a předních i zadních sedadel, automatickou klimatizaci, přední a zadní parkovací senzory, zadní parkovací kameru či integrovanou navigaci s osmipalcovým displejem.

Vrcholné provedení Premium pak přidává devatenáctipalcová kola, panoramatické střešní okno, kožené čalounění, ventilovaná přední sedadla, elektricky ovládané dveře zavazadlového prostoru a u vozů s automatickou převodovkou také inteligentní parkovací asistent.

Hyundai Tucson.


Jediným příplatkovým prvkem je metalický lak, který vyjde na 15 900 Kč.

Hyundai Tucson: Ceny na českém trhu

Ceník Hyundai Tucson.

Hodnocení článku
Hodnoceno: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů