Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

Nový Ford Galaxy už je v prodeji. Sedmimístné MPV stojí nejméně 743 tisíc

Naše téma
Redakce | 16.07.2015
dalších 11 fotek
Ford Galaxy. | foto: Ford
Čtvrtá generace Fordu Galaxy dorazila na český trh. Velké MPV je už v základu sedmimístným vozem se zajímavou výbavou. Pro dvě naftové motorizace je k dispozici i pohon všech kol.
Zajímavé ale je, že Galaxy lze pořídit i jako pětimístné auto. Pokud to tak budete chtít, prodejce vám z výsledné ceny odečte 15 500 korun.

Představení nového Fordu Galaxy najdete zde.

Novinka stojí nejméně 742 990 korun. Za tyto peníze vám Ford prodá vůz s přeplňovaným benzinovým čtyřválcem 1.5 EcoBoost o výkonu 160 koní (118 kW) a ve výbavě Trend.

Ford Galaxy.


Ta zahrnuje například automatickou dvouzónovou klimatizaci, rádio s 4,2palcovým barevným displejem, ovládáním na volantu a 8 reproduktory, multimediální systém SYNC, mlhová světla s přisvícením do zatáček, sedadlo řidiče a spolujezdce s nastavením výšky a bederní opěrky, sklápění jednotlivých sedadel druhé řady stiskem tlačítka, sedadla ve třetí řadě se systémem sklápění sedadel do roviny či sedmnáctipalcová ocelová kola.

Druhá linie Titanium přidává třeba multimediální systém SYNC 2, palubní počítač s 10,1" barevným displejem, automatickou třízónovou klimatizací, LED diody pro denní svícení, bezdotykové ovládání pátých dveří, bezklíčový přístup, vyhřívané sedadlo řidiče a spolujezdce, vyhřívané čelní sklo a trysky ostřikovačů, automatické stěrače a světlomety, tempomat, rozpoznávání dopravních značek, parkovací senzory vpředu a vzadu nebo sedmnáctipalcová litá kola.

Ford Galaxy.



Vrcholné provedení s benzinovým motorem 1.5 EcoBoost startuje na 837 990 Kč, nejlevnější diesel (2.0 TDCi s výkonem 110 kW/150 k) v linii Titanium vyjde na 933 990 korun. Za příplatek 50 000 korun lze 150koňový nafťák vybavit šestistupňovou automatickou dvouspojkovou převodovkou, případně pohonem všech kol.

Mezi příplatky najdeme například elektricky nastavitelný volant s pamětí polohy včetně vyhřívání, inteligentní parkovací asistent, přední i zadní parkovací kameru nebo automatické udržení konstantní světlé výšky zadní nápravy při zatížení nákladem.

Ford Galaxy.


Tyto prvky pak najdeme také jako součást několika zvýhodněných výbavových paketů.

Ford Galaxy: Ceny na českém trhu

Ford Galaxy - ceník.


Kompletní ceník najdete zde.
Hodnocení článku
Hodnoceno: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů