Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

Nové Audi TT dorazilo do Česka. Nejlevnější provedení stojí skoro milion

Naše téma
Redakce | 06.11.2014
dalších 13 fotek
Audi TT | foto: Audi
Praha /FOTOGALERIE/ - Nové Audi TT Coupé se začíná prodávat v České republice. Zatím jen s dvojicí motorů, výkonnější TTS dorazí o něco později. V nabídce je však i verze quattro s pohonem všech kol.
Základní provedení třetí generace tohoto kupé (jeho představení najdete zde) na českém trhu představuje TT s přeplňovaným benzinovým dvoulitrem o výkonu 230 koní, který je spojen s šestistupňovou manuální převodovkou. Vyjde na 999 900 Kč. Varianta se sedmistupňovou dvouspojkovou převodovkou S tronic stojí 1 059 900 korun.

V obou případech motor pohání přední kola, pokud zatoužíte po čtyřkolce, musíte disponovat částkou minimálně 1 129 900 korun - v tom případě je jedinou možností automatická skřín S tronic, manuál v nabídce pro quattro chybí.

Audi TT


Příznivci nafty mohou zvolit dvoulitrový turbodiesel s výkonem 184 koní. Stojí 1 059 900 Kč a lze ho objednat jen s předním pohonem a ručně řazeným šestikvaltem.

Standardní výbava zahrnuje například 17palcová kovaná kola, automatickou klimatizaci, přídavné topení, rádio MMI, sportovní sedadla vpředu, elektricky nastavitelná a vyhřívaná zpětná zrcátka, xenonové světlomety či zadní LED světla. 

Hodně dlouhý je seznam možných příplatků. Najdeme v něm třeba sportovní paket S line se sníženým podvozkem (70 300 Kč), několik variant čalounění, pestrou nabídku kol v průměrech od 17 do 20 palců, přední LED světlomety včetně vrcholné verze Matrix LED, navigační systém MMI touch s digitálním přístrojovým štítem Audi virtual cockpit (70 300 Kč), adaptivní podvozek (31 100 Kč) nebo volbu jízdního profilu drive select za 5700 Kč.

Audi TT


Kompletní ceník najdete zde.
Hodnocení článku
Hodnoceno: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů