Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

Nová Kia Sorento nabídne několik vylepšení

Naše téma
Redakce | 19.06.2012
Modernizovaná Kia Sorento | foto: Kia
Praha /FOTOGALERIE/ - Nové modernizované modely Kia Sorento se začnou prodávat v druhé polovině letošního roku.
„Druhá generace vozů Kia Sorento nalezla od svého uvedení na trh v roce 2009 více než 620 000 zákazníků po celém světě. V současnosti se vyrábí v Koreji a USA," prohlásil Thomas Oh, viceprezident a výkonný ředitel Kia Motors Corporation.

Designéři Kia vytvořili pro modernizované Sorento nové přední světlomety s obrysovými světly LED, nové zadní výklopné dveře se zadními sdruženými svítilnami LED, nové nárazníky s vertikálně umístěnými mlhovými světlomety a větší plochou lakovanou v barvě karoserie.

Zákazníci mají také širší výběr větších kol, včetně devatenácti palcových z lehké slitiny.

V pětimístném nebo sedmimístném interiéru má více ploch měkčený povrch. Luxusnější charakter vozidla připomíná i nový přístrojový štít s LCD a středová konzola se 7" multimediálním systémem.

Interiér nabízený s černým nebo béžovým čalouněním z tkaniny nebo kůže může být na přání zaplaven přirozeným světlem díky většímu panoramatickému střešnímu oknu bez prostřední příčky a s elektricky ovládanou clonou.

„Velmi pečlivě jsme naslouchali přáním dosavadních majitelů, takže modernizace Sorenta není jen kosmetickou úpravou, ale významným krokem vpřed pro naše oblíbené SUV," dodal Thomas Oh.
Hodnocení článku
Hodnoceno: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Tagy
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů