Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

Nissan v New Yorku představil nové Murano, do prodeje dorazí ještě letos

Naše téma
Redakce | 23.04.2014
dalších 9 fotek
Nissan Murano. | foto: Nissan
New York/Praha /FOTOGALERIE/ - Nissan dodržel slib a na probíhajícím autosalonu v New Yorku představil novou generaci velkého SUV jménem Murano. Novinka stejně jako předchůdce sází na výrazný a odvážný design.
Murano podle očekávání vzhledem navazuje na starší koncept Resonance, od nějž přebírá řadu prvků, například zajímavě pojatý zadní sloupek (Nissan ho označuje jako "plovoucí") či netradičně tvarované světlomety.

Nissan Murano.


Jiné detaily pak jasně odkazují na aktuální designový jazyk japonské značky - jde například o specificiky tvarovanou masku chladiče. Interiér oproti generaci výrazně prokoukl. V souladu s aktuálními trendy může být vybaven hned dvojicí displejů, přičemž jeden se ukrývá v přístrojovém štítu. Nissan se samozřejmě chlubí kvalitními materiály, prvotřídním zpracováním a bohatou bezpečnostní i komfortní výbavou.

Nissan Murano.



Nové Murano se začne prodávat už ve druhé polovině roku, nejprve ve Spojených státech. I proto zatím známe jedinou motorizaci. Jde o atmosférický šestiválec o objemu 3,5 litru s výkonem 260 koní. V Evropě se jistě objeví i naftová jednotka. Velké SUV si zájemci budou moci pořídit s pohonem předních i všech kol, pokaždé s bezestupňovou převodovkou Xtronic.
Hodnocení článku
Hodnoceno: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů