Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

Nissan připravil limitovanou edici modelu Juke

Naše téma
Redakce | 29.08.2012
Nový model Nissan Juke | foto: Nissan
Londýn – Nissan rozšiřuje svou spolupráci s londýnskou autoritou v oblasti klubové scény a elektronické taneční hudby, společností Ministry of Sound.
Limitovaná edice modelu Juke s označením Ministry of Sound bude od září k dostání v Evropě, a to v objemu pouhých 3000 kusů.

Tento vůz lze vybavit jakýmkoli motorem a převodovkou ze stávající nabídky pro řadu Juke. V nabídce je též řada speciálních designových a technologických prvků.

V reminiscenci černobílého loga Ministry of Sound si limitovanou edici Juke bude možno objednat v metalické černé nebo pastelové bílé barvě.  Všechny modely mají standardní 17palcová bílá kola z lehkých slitin a bílé kryty zpětných zrcátek.

V interiéru pak model Juke v edici Ministry of Sound nabízí bílou středovou konzolu, bílé čalounění dveří a bílé obšití kožených sedadel, volantu a řadicí páky. V kabině najdete také kolébku pro iPod, díky níž si cestující mohou za jízdy snadno vybrat hudbu, kterou chtějí poslouchat.

Jako první si limitovanou řadu modelu Juke v edici Ministry of Sound budou moci prohlédnout návštěvníci Mezinárodního autosalonu v Moskvě 2012 (29. srpna - 9. září), kde si edice odbude svůj oficiální debut a představí tak nejnovější kapitolu úspěšné spolupráce obou značek.
Hodnocení článku
Hodnoceno: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Tagy
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů