Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

Nissan chystá do Ženevy několik novinek

Naše téma
Redakce | 02.03.2013
Nový Nissan Note | foto: Nissan
Ženeva - Koncept Resonance například poodhalí směr, jakým se bude automobilka ubírat v návrhu crossoverů, světová premiéra pak čeká model Nissan Note.
Evropské zákazníky by Nissan rád zaujal především dvěma modely vybavenými inovativními technologiemi. Jedním z nich je nový Note, který prošel množstvím zásadních změn a posunul se do segmentu B.

Nový Note se pyšní dvěma zásadními technologiemi speciálně navrženými inženýry společnosti Nissan: kamerovým systémem zobrazování okolí vozidla a bezpečnostním štítem (Safety Shield), který v sobě kombinuje několik funkcí dohromady.

V Ženevě se ale kromě nového modelu Note představí ještě jeden vůz vyráběný v Evropě. Je to nový Leaf, pod jehož kapotou se také najde několik nových technologií. Mezi jeho další přednosti patří delší reálný dojezd, širší nabídka verzí a mnohá další vylepšení, jež usnadní provoz tohoto nejprodávanějšího elektrického vozu na světě.

V Ženevě si na své přijdou také milovníci motoristického sportu. Značka Nissan totiž hodlá navázat na úspěšné působení v této oblasti a představit Evropě řadu sportovních vozů Nismo. Jako první se do boje o přízeň zákazníků pustí modely Juke Nismo a 370Z Nismo.
Hodnocení článku
Hodnoceno: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Tagy
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů