Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

Nepříliš chytrý zloděj chtěl utajit ukradené auto. Udělal to nejhůř, jak mohl

Naše téma
Dominik Valášek | 03.08.2017
další 3 fotky
Ukradená replika Fordu GT40. | foto: Youtube/KCCI
Že se kradou hlavně tuctová auta, kterých jezdí mraky, má svoje důvody. Zcizené unikátní auto totiž může poznat úplně každý. A nepomůže ani rychlý a ledabylý nástřik do jiné barvy.
Před pár dny, konkrétně 25. července, oznámil jeden z radních města Marshalltown v americkém státě Iowa, že se mu ztratila unikátní replika Fordu GT40 z roku 1966. Svítivě žlutý vůz byl poněkud nepřehlédnutelný a tak se rozjelo pátrání, které ovšem netrvalo dlouho.

Už za dva dny totiž policie na základě oznámení objevila repliku Fordu GT40, tentokrát však v odfláknuté černé barvě, jak se zvesela projíždí ulicemi téhož města.

Zloděj hrál pravděpodobně příliš Grand Theft Auto a tak si myslel, že jeden rychlý nástřik černým sprejem zbaví vůz, který byl dost možná jediný široko daleko, pozornosti ze strany policie. To se však nepovedlo a i přes hnusný nový lak byla replika majitele Steva Salaska velmi rychle rozpoznána.

Zloděj svou lakýrnickou práci odfláknul dokonce natolik, že místy z matně černého (či spíše šedého) laku prosvítala původní žlutá barva. Prostě velmi fušersky provedená krádež auta.

Asi jen málokoho překvapí, že souběžně s obviněním z krádeže auta a porušováním dopravních předpisů, bylo zloději přišito i nelegální držení drog. Chudák majitel si teď musí dát vůz zase do kupy, nicméně vzhledem ke kvalitě nového laku to vypadá, že jej bude stačit pořádně umýt.

Hodnocení článku
Hodnoceno: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů