Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

Německý úpravce ABT „vytunil“ nafukovací člun. Levný tedy rozhodně není!

Naše téma
Jiří Švamberk | 25.01.2019
STRIDER 11 ABT SPORT MASTER | foto: ABT
Jeho motory budou mít po zásahu ABT výkon až 790 koní!
Ultimativní nafukovací sportovní člun nese jméno STRIDER 11 ABT SPORT MASTER a jeho základem je člun zkonstruovaný italským výrobcem SACS. Důvodem jeho vzniku je fakt, že řada zákazníků firmy ABT se majitele Hanse-Jürgena Abta ptala, zda by dokázal vyladit kromě aut také jejich soukromé lodě a jachty. Výzva je výzva, navíc skýtající skvělou příležitost, jak rozšířit portfolio nabízených služeb. A Hans-Jürgen Abt je velkým milovníkem všeho, co plave.

Lidé od ABT se úpravy zhostili opravdu s vervou a kromě motorů, které budou nabízet těžko uvěřitelných 790 koní, přepracovali také vše okolo. Mimo speciální výfukové klapky, která je montována standardně, jsou nové například na zakázku vyrobené polštáře s logy ABT a čalounění v kombinaci červená a černá, obložení ebenovým dřevem a také objemná lednička.

STRIDER 11 ABT SPORT MASTER


STRIDER 11 ABT SPORT MASTER pohání dvojice vznětových motorů, které dohromady dávají výkon 730 koní, nicméně ABT připravil kit, který výkon zvedne až na 790 koní.

Supervýkonný sportovní člun od ABT  vznikne pouze ve čtyřech kusech a jeho cena bude závratná. Základ začíná na více než 10 milionech korun, přičemž s příplatky, jako jsou dodatečná světla nebo vylepšený GPS systém, může cena přesáhnout 10,5 milionu…
Hodnocení článku
Hodnoceno: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Tagy
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů