Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

Nejvtipnější stránka na Facebooku? Zkuste automobilová meme

Naše téma
Dominik Valášek | 13.01.2017
dalších 8 fotek
Česká automobilová MEME. | foto: Facebook.com/automobilovameme
Už od chvíle, kdy začal před pár lety kolovat po internetu fenomén takzvaných „meme" (většinou ve formě obrázků s legračními popisky), bylo zcela jasné, že se tento trend rozšíří do všemožných odvětví. A svět aut rozhodně není výjimkou.
Automobilová meme jsou v současné době fenoménem, který zná snad každý nadšenec do aut. Jedná se o obrázky nebo videa s různou, mnohdy naprosto nesouvisející tématikou, do které jsou trefně zakomponovány popisky související s auty. Pracuje se zde s klišé, všedními situacemi, které zažíváme každý den, či s různými mýty, které kolují o vozech různých značek a jejich majitelích.

Výsledkem často je, že se budete smíchy plácat do stehen ještě pozítří. Pokud automobilová meme neznáte, rozhodně se doporučujeme podívat. Ale opatrně, taková sranda je docela chytlavá a než se nadějete, skončíte u prohlížení meme obrázků na dlouhé a dlouhé hodiny.

Jedním z nejlepších míst, kde na opravdu vtipná automobilová meme v českém jazyce narazit, je facebooková stránka Česká automobilová MEME. Snahu zdejších tvořivců a administrátorů je nutné jednoznačně ocenit, protože se v současné době jedná o jednu z nejzábavnějších facebookových stránek, možná dokonce tu nejzábavnější, pro automobilové nadšence.

Ti, kteří vládnou pokročilou angličtinou, mohou se podívat i na stránku Car Memes, kterou lze považovat za kolébku automobilových meme na Facebooku.
Hodnocení článku
Hodnoceno: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů